Októberi Ovi Híradó

Meseliget óvoda

Katica csoportosaink egy része és a Pillangó csoport október elején az iskolába látogattak el, ahol a leendő elsős tanítónénikkel találkoztak és töltöttek el egy tartalmas délelőttöt.

Az állatok világnapja alkalmából Halacska, Katica és Pillangó csoportosaink a Jászberényi állatkertben jártak, ahol rengeteg érdekes állattal találkoztak. A legsikeresebb program a látványetetés volt, ahol testközelből láthatták a gyerekek, hogyan etetik gondozóik az állatokat. Az állatkert játszótere is nagy sikert aratott, amit a gyerekek nagy örömmel fedeztek fel.

Október hónap folyamán elkezdődött a játékos angol foglalkozás a Halacska, Katica és Pillangó csoportjainkban. Mivel a gyerekek az előző évek folyamán már találkozhattak ezzel a programmal szívesen fogadták Daniella nénit a Szivárvány óvodából.

Maci csoportosaink a beszoktatási időszak végére jól beilleszkedtek óvodánk életébe. Megismerkedtek az épület és az udvar izgalmas játszóhelyeivel, kisebb baráti társaságokat alakítottak ki, szívesen töltik együtt napjaikat, sokat játszanak.

Mind a négy csoportunk részt vett Anett néni októberi honismereti interaktív programján, ahol Mátyás király korával és történetével ismerkedhettek meg a gyerekek.