Márciusi Ovi Híradó

Meseliget óvoda

A decemberi, januári tavasz után februárban végre megérkezett az igazi tél, sok- sok hóeséssel a gyerekek legnagyobb örömére. A megmaradó hóban sokat szánkóztak a gyerekek, nagy hógörgetegeket gurítottak a nagyobbak, és hóangyal nyomokkal volt tele az udvar.

A farsangi mulatság is erre az időszakra esett. Előbb Anett néni Gurigongós farsangjával hangolódtunk a mulatságra, majd február 17-én délelőtt a Forrás Művelődési házban került sor a nagy farsangi bálra.

Elsőként a csoportok mutatták be a színpadon farsangi táncaikat, melynek megnyitójaként a legkisebbek a Katica csoportosok mutatták be műsorukat. Őket követték a Pillangó csoportosok, majd a Maci csoportosok. Végül a legnagyobbak, a Halacska csoportosok műsora zárta a sort.

A büfében a dajka nénik segítségével a szülők által felajánlott üdítőket és finom süteményeket fogyaszthatták a vendégek. A jókedv fokozásáról idén is a Répa, retek, mogyoró együttes táncos, zenés műsora gondoskodott. A szerencsések pedig a tombola sorsolás ajándékaival gazdagodhattak a program végén.

Köszönjük a kedves Szülőknek valamint a Forrás Művelődési háznak és Támogatóinknak a segítséget, melyekkel elősegítették jótékonysági rendezvényünk sikeres lebonyolítását!