Májusi Ovi Híradó

Meseliget óvoda

A Csicsergő óvoda felajánlásának köszönhetően óvodánk gyermekei is igénybe vehették a sószoba nyújtotta terápiát. Katica, Pillangó és Maci csoportosaink több alaklommal is felkeresték a létesítményt és játék közben élvezhették a tiszta levegő áldásos hatását. Köszönet érte a Csicsergő óvoda nevelőtestületének!

A Költészet Napja alkalmából Halacska csoportosaink közül Zvolenszki Lujza képviselte óvodánkat a szavalóversenyen. Tisztes helytállásához ezúton is gratulálunk!

Óvodánk mid a négy csoportja megtekintette a Forrás Művelődési Házban a Nyakigláb, Csupaháj és Málészáj című bábelőadást.

Gurigongó néphagyományőrző foglalkozás keretében Anett néni segítségével megismerkedtünk a szent György napi szokásokkal.

A Föld napja alkalmából megújultak virágoskertjeink, a sziklakertünk, az óvodánk udvara pedig néhány ciprussal gyarapodott. Új egynyári növényekkel népesültek be kedvenc virágládáink. Köszönjük a Meseliget óvoda nevelőtestületének és a szabadidejüket feláldozó kedves szülőknek a munkát. Köszönjük továbbá azon szülők segítségét is, akik virágfölddel és virágpalántákkal támogatták óvodánkat!