Júniusi Ovi Híradó

Meseliget óvoda

Június 10-én délelőtt tartottuk óvodánk évzáró és ballagási ünnepségét. Hagyományainkhoz híven minden csoportunk egy kedves kis mesével, sok-sok verssel, énekkel szórakoztatta a meghívott vendégeket, szülőket, hozzátartozókat.

Katica csoportosaink elbúcsúztak az óvodától, szeptembertől ők már az iskola kapuin lépnek be egy izgalmas új élet kezdetén.

„Most már hív az iskola sok, sok titkos ajtaja!" Fájó, de sok- sok szeretetteljes emlékkel a szívünkben búcsúztunk el a Katica csoport iskolába menő gyermekeitől.

A közös élményeket és emlékeket gyarapítva egy kétnapos egyéjszakás búcsú kirándulással koronáztuk meg az együtt töltött éveket.

Az Árpád vére Kalandpark és lovas iskolában vertünk tábort a gyerekekkel. A közös játékok, lovaglás, íjászat, erőpróba, fincsi ebéd, éjszakai túra végén hálózsákba bújva izgalommal hajtottuk le fejünket a jurtákban. Másnap ebéd után élményekkel gazdagodva tértünk haza.

Óvodánk június 13-án a szülők támogatásával két új udvari játékkal gyarapodott.

Köszönjük minden kedves támogatónknak, aki anyagilag, vagy a rendezvényeink bárminemű támogatásával hozzájárult a gyerekek udvari játékának bővítéséhez!

A nyárra mindenkinek kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk!