Februári Ovi Híradó

Meseliget óvoda

Februárban, óvodánkban is lezajlottak a szülői értekezletek, valamint a gyerekek fejlettségi szintjéről tájékoztatást adó fogadóórák. Az iskolába készülő nagycsoportosok számára az iskola tanítói és igazgatója is tájékoztatást adott a beiratkozással kapcsolatos teendőkről és az iskolai élet várható eseményeiről.

A Pedagógiai Szakszolgálat szakembere elvégezte intézményünkben az iskolaérettségi vizsgálatokat, melyekről az érintett szülőket tájékoztatták.

Anett néni Gingallók interaktív honismereti foglalkozásán ismét jót szórakoztunk és sok új ismerettel gazdagodtunk.

Óvodánk februári nagy projektje a farsangra való készülődés volt. Minden kisgyermek izgatottan készült a nagy eseményre. A szülőkkel közösen készültek a jelmezek, melyeknek bemutatására március 2-án került sor a Forrás Művelődési Házban. A fergeteges délelőtt során megcsodáltuk a gyerekek jelmezeit, majd a Répa, retek, mogyoró duó táncoltatott meg bennünket. Közben a büfében fogytak a finomabbnál finomabb sütemények és az üdítők, amit a kedves szülők felajánlásai alapján kerültek a kínálatba. A délelőtt zárásaként a tombolahúzás tartotta izgalomban a vendégeket. A sok nyeremény mind gazdára talált, majd búcsúzóul a gyerekek zsákbamacskát is választhattak maguknak.

Köszönjük minden kedves szülőnek, támogatónak a segítséget, amellyel elősegítették rendezvényünk sikeres lebonyolítását.