Meseliget Óvoda

Meseliget ÓvodaTagintézményünk 2005. októberében nyitotta meg kapuit, a megnövekedett gyermeklétszámból adódó lakossági igény hatására. Jelenleg négy csoportban, szakképzett óvodapedagógusok és munkájukat segítő dajkák, pedagógiai asszisztens és konyhai dolgozó látják el a kisgyermekek nevelési-oktatási folyamatát.

Óvodánk családias légkörben, barátságos, jól felszerelt csoportszobákban fogadja az apróságokat, valamint tágas, a gyermekek mozgásigényét sokoldalúan kielégítő udvarral rendelkezik.

Az évek során kialakultak a közösséget formáló hagyományaink, melyek közül a legkedveltebbek az oviszülinap, a gyermeknapi juniális és a farsangi, vagy szülők bálja, mint családi rendezvényünk, amelyekre régebbi óvodásaink is szívesen visszalátogatnak.

A mindennapos, körültekintően megtervezett és irányított tevékenységeket igyekszünk minél több izgalmas, a gyermekek számára vonzó, életkoruknak megfelelő programokkal színesíteni. Ennek érdekében kisebb-nagyobb kirándulásokat, bábelőadásokat, könyvtárlátogatást, stb. szervezünk, melyek keretében gyermekeink értékes gyakorlati tapasztalatokat, élményeket szerezhetnek.

A délutáni órákban lehetőséget biztosítunk fakultatív foglalkozások lebonyolítására is (néptánc, ovifoci, kézműves foglalkozás, ovi rocky, játékos német), melyekkel a gyermekek személyiségének kibontakoztatását szeretnénk erősíteni, s nem utolsó sorban a tehetséggondozásra kívánunk teret biztosítani.

Cím: 2145 Kerepes, József Attila út 71-75.
Telefon: 0628/508-295
Mobil: 0620/421-6994
Email: meseliget1 @ gmail . com

Tagóvoda vezető: Valter Erika

Fejlesztőpedagógus: Szabóné Vinczler Tímea
Logopédus: Kathy Mariann
Pedagógiai asszisztens: Mohácsi Szilvia
Konyhai dolgozó: Bíró Imréné
Karbantartó: Bólya Gábor

A Meseliget Óvoda a térképen
A Meseliget Óvoda a térképen: maps.google.com
Halacska csoport

Óvó nénik: Adél néni, Emese néni
Dadus néni: Ági néni

Katica csoport

Óvó nénik: Erika néni, Vera néni
Dadus néni: Timi néni

Pedagógiai asszisztens: Szilvi néni

Maci csoport

Óvó nénik: Andi néni, Gabi néni
Dadus néni: Kati néni

Pillangó csoport

Óvó néni: Márti néni, Andi néni
Dadus néni: Noémi néni