Meseliget Óvoda

Meseliget ÓvodaTagintézményünk 2005. októberében nyitotta meg kapuit, a megnövekedett gyermeklétszámból adódó lakossági igény hatására. Jelenleg négy csoportban, szakképzett óvodapedagógusok és munkájukat segítő dajkák, pedagógiai asszisztens és konyhai dolgozó látják el a kisgyermekek nevelési-oktatási folyamatát.

Óvodánk családias légkörben, barátságos, jól felszerelt csoportszobákban fogadja az apróságokat, valamint tágas, a gyermekek mozgásigényét sokoldalúan kielégítő udvarral rendelkezik.

Az évek során kialakultak a közösséget formáló hagyományaink, melyek közül a legkedveltebbek az oviszülinap, a gyermeknapi juniális és a farsangi, vagy szülők bálja, mint családi rendezvényünk, amelyekre régebbi óvodásaink is szívesen visszalátogatnak.

A mindennapos, körültekintően megtervezett és irányított tevékenységeket igyekszünk minél több izgalmas, a gyermekek számára vonzó, életkoruknak megfelelő programokkal színesíteni. Ennek érdekében kisebb-nagyobb kirándulásokat, bábelőadásokat, könyvtárlátogatást, stb. szervezünk, melyek keretében gyermekeink értékes gyakorlati tapasztalatokat, élményeket szerezhetnek.

A délutáni órákban lehetőséget biztosítunk fakultatív foglalkozások lebonyolítására is (néptánc, ovifoci, kézműves foglalkozás, ovi rocky, játékos német), melyekkel a gyermekek személyiségének kibontakoztatását szeretnénk erősíteni, s nem utolsó sorban a tehetséggondozásra kívánunk teret biztosítani.

Cím: 2145 Kerepes, József Attila út 71-75.
Telefon: 0628/508-295
Mobil: 0620/421-6994
Email: meseliget @ kerepes . hu

Tagóvoda vezető: Balla Mónika

Óvodai pszichológus: Csernovszki Brigitta

Fejlesztőpedagógus: Ratimovszky Tiborné
Logopédus: Rólik Teodóra
Pedagógiai asszisztens: Bíró-Horváth Tímea, Pásztor Noémi, Ferencz Adrienn
Konyhai dolgozó: Ficsorné Nunkovics Klára
Karbantartó: Bólya Gábor

A Meseliget Óvoda a térképen
A Meseliget Óvoda a térképen: maps.google.com
Halacska csoport

Óvó nénik: Adél néni
Dadus néni: Kinga néni

Pedagógiai asszisztens: Timi néni

Katica csoport

Óvó nénik: Móni néni, Vera néni
Dadus néni: Gabi néni

Maci csoport

Óvó nénik: Ági néni, Andi néni
Dadus néni: Andi néni

Pillangó csoport

Óvó néni: Szilvi néni, Ági néni
Dadus néni: Ildi néni