Kérnénk az alábbiak betartását a gyermekek és mindannyiunk védelme érdekében

Tajti Krisztina óvodavezető

Kerepesi Napközi-otthonos Óvoda

2144 Kerepes, Szabadság út 260.

 

Tárgy: tájékoztatás az óvodakezdésről

 

Tisztelt Szülők!

 

2021. április 19-től ismét jelenléti óvodai nevelésben várjuk a hozzánk járó ovisokat, azonban a járvány nem ért véget, ezért a Kerepesi Napközi-otthonos Óvoda vezetőjeként tisztelettel kérném az alábbiak betartását a gyermekek és mindannyiunk védelme érdekében:

          

  • a testhőmérséklet mérése és a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítők használata mindenki számára kötelező.
  • Minden gyermekkel csak egy szülő (kísérő) érkezzen (a nagyobb, iskolás testvéreket kérjük, intézményen kívül várakoztassák) és a felnőttek igyekezzenek minél rövidebb időt tölteni az intézményben annak érdekében, hogy tömeg ne alakulhasson ki, hiszen a 10 m2/1 fő ránk is vonatkozik.
  • A Meseliget Tagóvodában a 2021. március 8. előtti rendszer lép életbe, vagyis a Szülők csak a bejáratig kísérhetik a gyermekeiket, ott az aznapra szükséges, hátizsákban hozott ruhácskákkal együtt a kollégáim átveszik, távozáskor pedig az ajtókban adják át Önöknek a gyermekeket.
  • Azok a Szülők, akiknek a napi munkavégzése azt megengedi, lehetőség szerint vigyék haza a gyermeküket ebéd után, annak érdekében, hogy a délutáni pihenési időben kellő távolságra tudjanak pihenni egymástól a gyermekek.
  • A gyermekek étkezését a már ismert telefonszámokon – a szokásos módon, előre – meg kell rendelni, ellenkező esetben az étkezést nem áll módunkban biztosítani.
  • A márciusra korábban már kiosztott étkezési csekkeket kérnénk befizetni, a hiányzás miatt levont napok jóváírásra kerülnek.

Tisztelettel:

Tajti Krisztina

óvodavezető sk.

 

Kelt.: Kerepes, 2021. 04. 14.